INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Cum eliminati:tantari,muste,insecte,etc

In caz in care v-ati trezit cu musafiri nepoftiti din lumea animala, constatati intai despre ce animale este vorba. Numai in felul acesta le puteti combate. Insectele si furnicile izolate le puteti indeparta cu aspiratorul, in cazul in care nu doriti sa va apropiati prea tare de ele. Insa daca revin, ca de exemplu gandacii de bucatarie, va trebui sa luati masuri de prevenire a unei invazii. In bucatarie trebuie sa tineti alimentele in recipiente inchise, iar gaurile din perete trebuie astupate toate ca sa nu foloseasca drept cuib pentru diverse insecte.

\"poza_furnica\"Cum opriti furnicile:
Pentru a preveni aparitia furnicilor, asezati in toate colturile casei cuisoare intregi.
Daca furnicile s-au instalat deja in casa dumneavoastra, va ajuta urmatoarea solutie:
1/2 l apa
1 lingura zahar
2 linguri drojdie
Se dizolva zaharul si drojdia in apa

. Se toarna in farfurii mici si se aseaza prin colturile casei.

Prindeti mustele cu sfoara!\"poza
Sacazul se extrage din rasina unui arbust meditarenean si se gaseste la farmacii.
50 cm de sfoara
1 bucata rasina
ulei de salata
cateva picaturi de sacaz
Se topeste rasina. Se amesteca cu ulei de salata – cam jumatate din cantitate rasinei – si se adauga sacazul. Se imbiba sfoara in aceasta solutie.

SFATURI UTILE SI FOARTE SIMPLE PENTRU INDEPARTAREA MUSAFIRILOR NEPOFTITI DIN CASE:

- Furnicile sunt alungate de mirosul frunzelor proaspete de rosii sau de cel al frunzelor de asmatui.

- O capcana “dulce” pentru furnici se poate face dintr-un burete curat pe care s-a presarat zahar. In scurt timp buretele va fi plin de furnici, moment in care poate fi inmuiat in apa clocotita.

- “Potecile” formate de furnici se presara cu sare, praf de copt sau var.

- Mustele sunt tinute departe de casa

daca cresteti pe pervazul ferestrei busuioc, rosii sau ricin.

- Mirosul de leventica sau menta atarnata prin casa tine mustele la distanta.

- Gandacii din pivnita se aduna intr-un cartof scobit, apoi se arunca la ghena.

- Gandacii de bucatarie se scot din cuiburiloe lor cu camfor, apoi trebuie astupate bine toate gaurile.

- Inmuiati o carpa in bere si tineti-o in coltul in care se aduna gandacii de bucatarie. Se arunca apoi carpa in carpa clocotita.

- Tantarii nu se simt bine si pleaca daca tineti in camera un recipient mic cu ulei de cuisoare.

- Daca vreun soricel s-a pierdut prin casa dumneavoastra, nu trebuie sa umpleti casa cu curse de soareci. Ajunge sa raspanditi buchetele de menta proaspata sau de musetel sau recipiente mici cu ulei de menta.

- Dupa ingurcitarea migdalelor amare in stomacul soarecilor se produce acid cianhidric. Pentru a-i momi si a-i pacali, se toaca marunt migdalele si se presara cu faina si zahar pudra.

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.