INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Glafuri

Unele tipuri de glafuri se pot punesi dupa montarea ferestrelor , ideal ar fi sa ne hotaram asupra tipului de glaf dorit inainte, pentru a nu afecta spatiul tamplariei. Alegerea glafului se face in functie de design ,de functionalitatea camerei, etc 

Glafurile din aluminiu  sunt rezistente la impact, nefiind afectate de grindina , inghet sau dezghet.Glafurile  din si pentru exterior, fiind la fel de usor de intretinut ca si glaful de interior.  Producatorii de tamplarie PVC ofera glafuri, realizate din PVC si acoperite cu un strat rezistent la impact. O alta varianta este sa placam pervazul exterior cu gresie sau faianta. Reparatia se face un adeziv special pentru exterior si  acoperim rosturile cu chit sau silicon, astfel incat apa  sa nu patrunda sub glaf.

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.