INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Intepaturi de tantari

Simptomele bolii sunt asemanatoare cu cele de gripa numai ca bolnavul poate ajunge pana la paralizie si coma. De aceea se recomanda ca seara sa va imbracati in haine cu maneca lunga, sa puneti plase impotriva insectelor la ferestre si sa evitati sa stati in preajma baltilor mai ales atunci cand nu bate deloc vantul. Va puteti proteja impotriva tantarilor folosind creme, spray-uri, plante maruntite cu care se freaca locul intepat (levantica, menta, patlagina, salvie, pelin, busuioc, patrunjel, ceapa) sau fructe (lamaia).

Indiferent unde va aflati - acasa sau in vacanta - exista riscul sa fiti intepati de insecte. De obicei acestea nu genereaza probleme deosebite dar sunt si persoane care pot suferi reactii alergice sau infectii.

Trebuie luat in calcul si faptul ca prin acste intepaturi pot fi transmise boli grave. Incercam in aceste randuri sa va ajutam sa le recunoasteti si sa le tratati rapid asa incat sa nu apara complicatii.

Tantarii Cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti este sa evitati sa fiti intepati de tantari pentru ca ei pot transmite un virus periculos numit West Nile.

Complicatii
Exista riscul ca in cazul unora dintre persoanele intepate de insecte sa apara complicatii sub forma de infectie sau reactie alergica. In aceste situatii e important sa ajungeti cat mai repede la medic iar partea intepata sa fie tinuta mai jos decat nivelul inimii. Reactia alergica sau socul anafilactic poate provoca moartea bolnavului daca nu se iau masuri imediate.

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.