INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Intepaturile de insecte

De obicei, muscaturile afecteaza copin mai mari in timpul verii, in vreme ce bebelusii nu par sa fie nici pe departe atat de sensibili. in general, dupa o muscatura, pielea se umfla si se albeste, iar dupa cateva ore apare pata tipica rosie. Sunt sanse mari sa gasiti mai multe pete in aceeasi zona, fie in linie, fie grupate, acolo unde insecta a muscat de mai multe ori, probabil placandu-i gustarea. Pentru acest tip de pete nu este neie de vreun tratament special, ele r disparea incet-incet in urmatoarele doua saptamani. Daca mancarimile proaca probleme, de mare ajutor este o lotiune cu calamina sau o crema calmanta numita Eurax.

Multe pete sunt diagnosticate drept muscaturi deoarece pur si simplu nu gasim nici o alta explicatie. Totusi nu tot ceea ce pare muscatura este neaparat asta.
Muscaturile de purice apar de obicei pe partile expuse, cum ar fi mainile si picioarele, sau in zone unde hainele stau foarte strans, ca de exemplu in jurul taliei. Puricii provin de la animalele de apartament, dar pot supravietui in coare sau in mobila timp de mai multe luni.

Cel mai important aspect al terapiei este eliminarea sursei prin tratarea coarelor, tapiteriei, mobilelor si, bineinteles, a animalelor.
Si muscaturile altor insecte sunt, in mod frecvent, cauza petelor de pe piele. Se pare ca in cele mai multe familii exista anumite persoane care par sa fie muscate intotdeauna, in vreme ce altele par sa fie imune. Sotia mea are intotdeauna probleme groaznice cu insectele - care, in schimb, par sa nu se atinga de mine niciodata. in ciuda convingerii generale, probabil ca, de fapt, toata lumea este muscata la fel de mult. Diferenta apare in privinta reactiei pielii la muscaturi. Petele sunt de fapt o reactie alergica la muscaturi, iar unele persoane sunt pur si simplu mai putin sensibile decat altele.

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.