INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Intepaturile de paianjeni

Pentru a preveni aceasta situatie trebuie sa nu lasati paianjenii sa ajunga in spatiul in care locuiti. Puteti sa distrugeti plasele acestora indata ce le vedeti sau sa folositi un insecticid. Apelati la insecticid numai atunci cand nu aveti copii mici sau cand puteti pleca de acasa pentru o vreme. De asemenea, invatati-va copiii sa scuture asternuturile sau hainele inainte de a le folosi.

Paianjenii Intepaturile provocate de paianjeni sunt inconjurate de o zona vinetie si au la exterior un cerc roscat. Ele pot fi insotite de eruptii, frisoane, febra, dureri de cap si abdominale, greata si varsaturi iar urina capata o culoare rosiatica. Zona intepata se spala cu apa si sapun dupa care se aplica compresii reci.

Complicatii
Exista riscul ca in cazul unora dintre persoanele intepate de insecte sa apara complicatii sub forma de infectie sau reactie alergica. In aceste situatii e important sa ajungeti cat mai repede la medic iar partea intepata sa fie tinuta mai jos decat nivelul inimii. Reactia alergica sau socul anafilactic poate provoca moartea bolnavului daca nu se iau masuri imediate.

 

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.