INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Intepaturile de tantari

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decis să ofere plase de ţânţari tuturor celor care prezintă riscul de a se infecta cu malarie. Dar, deşi anual mor milioane de africani, aceştia nu folosesc plasele de ţânţari, informeză Telegraph

Malaria este cea mai răspândită boală infecţioasă în Africa. Boala este cauzată de nişte paraziţi care sunt transmişi de femela ţânţarului anofel. Paraziţii se înmulţesc în globulele roşii din sânge, cauzând febră, simptome de gripă şi, în cazuri severe, coma şi moartea. În Africa, copiii sub vârsta de cinci ani mor până la 3000 pe zi, sau la fiecare 30 de secunde. Copiii mici sunt vulnerabili, deoarece la aceştia nu s-a dezvoltat imunitatea şi nu au suficiente resurse pentru a lupta împotriva infecţiei, în aceeaşi situaţie fiind şi femeile gravide.

Din păcate, nu există niciun vaccin eficient pentru malarie. Pentru a reduce riscul infectării, pot fi folosite anumite medicamente, dar acestea sunt foarte scumpe pentru oamenii care trăiesc în zonele de risc. Infectarea poate fi prevenită eliminând posibilităţile de a fi înţepat de ţânţari, prin folosirea unor plase cu insecticid.

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.