INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Intepaturile tantarilor la copii mici

Avand in vedere ca ai un copil mic, una dintre cele mai indicate masuri pe care le poti lua pentru a-l feri de invazia tantarilor este montarea de plase de tantari la geamuri pentru a limita accesul insectelor in casa atunci cand tii geamurile deschise. In plus, poti sa folosesti si plase de tantari pentru patut sau pentru carucior, mai ales daca locuiti sau mergeti in zone care favorizeaza dezvoltarea si inmultirea acestora (zone cu vegetatie bogata, umezeala).

Totodata, atunci cand iesi cu copilul afara este bine sa il imbraci cu hainute din materiale naturale, care sa protejeze o suprafata cat mai mare a pielii. Pentru a proteja pielea copilului de muscaturile de tantari poti folosi si produse repelente sub forma de crema sau spray, cu rolul de a tine tantarii departe pentru cateva ore, insa, fiind vorba de un copil mic, este indicat sa ceri sfatul pediatrului atunci cand le alegi si sa te asiguri ca sunt testate dermatologic si potrivite pentru varsta copilului tau.

Sfatul pediatrului se impune a fi cerut si in cazul in care doresti sa folosesti, pentru indepartarea tantarilor, aparate electronice cu pastile sau substante lichide sau sprayuri insecticide, intrucat acestea pot contine substante extrem de toxice pentru un copil mic.

Info: Mancarimile il fac pe cel mic sa se scarpine, fapt care poate provoca mici leziuni ale pielii care se pot infecta cu bacteriile aflate pe aceasta. In plus, mai ales in unele zone ale lumii, tantarii pot transmite prin intepaturile lor o serie de boli precum malaria. In cazul in care copilul are o sensibilitate crescuta, pe piele pot aparea si mici vezicule iar daca este alergic, se poate instala socul anafilactic care poate pune in pericol viata copilului si necesita sa mergeti de urgenta la spital.

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.