INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Plase insecte cu balamale


acesta plase sunt  cele mai practice accesorii în ceea ce priveşte stoparea accesului insectelor nedorite în locuinţa d-vostră atunci când lăsaţi ferestrele deschise,  putând fi utilizate la orice dimensiuni de ferestre şi deasemenea sunt foarteuşor de manevrat si de  demontat pentru a fi curăţate sau pentru orice alte motive.

Plasele sunt fixate pe un cadru metalic din aluminiu. Cadrul este prevazut cu balamale, permitand oscilare batanta in exteriorul geamului.

  inchiderea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. Iarna, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune  fiind la indemana oricui.

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.