INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Tantari aleg pe cine musca

tantarii musca oamenii preferential. Potrivit studiilor realizate de oamenii de stiinta, o persoana din 10 este mai atractiva pentru tantari decat celelalte.

Astfel, tantarii prefera cu precadere persoanele care elimina compusi chimici sau transpira mai puternic, sustine doctorul Joe Conlon, cercetator la American Mosquito Control Association, citat de webmd.com.

Oamenii de stiinta au identificat mai multe elemente chimice pe care le elimina organismul uman care fac roiurile de tantari sa se apropie de noi.

\"Oamenii cu concentratii mari de steroizi sau colesterol pe suprafata pielii atrag mai usor tantarii\", sustine Jerry Butler, profesor doctor la Universitatea din Florida.

De asemenea, tantarii prefera si persoanele care produc in exces anumiti acizi, precum cel uric, explica entomologul John Edman. Aceste substante declanseaza simtul dezvoltat al mirosului pe care il au tantarii.

Tantarii pot mirosi astfel de substante de la o distanta impresionanta, de pana la 50 de metri. Din aceasta cauza sunt predispuse la muscaturile de tantar si persoanele care elimina cantitati mari de dioxid de carbon.

Aici se incadreaza si femeile insarcinate, care produc o mai mare cantitate de CO2.

Un volum mare de CO2 este elimintat atunci cand gafai in urma efortului depuns in timp ce faci sport. Tantarii sunt atrasi si de acidul lactic din glandele sudoripare, solicitate mai mult atunci cand se depune efort mai mare.

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.