INFORMATII TERMOPANE

CONTACT

  • tel: 0722.272.118
  • e-mail: iosif.cobzi@yahoo.com
  • website: www.tantari-plase.ro
  • zona de lucru: Bucuresti si imprejurimi, Afumati, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Cernica, Corbeanca, Cornetu, Crevedia, Prelungirea Ghencea, Snagov, Tunari

Tantarii provoaca un virus

Potrivit datelor date publicitatii de cercetatori, virusul a inceput sa se raspandeasca in India si in Africa chiar din anul 2005, purtatorii fiind tantarii asiatici, prezenti pe toate continentele.

\"Virusul

Un nou virus face deja ravagii in Africa. Raspandit de tantari, el reprezinta o amenintare atat pentru Statele Unite cat si pentru Europa. Cercetatorii de la Universitatea Louisiana sustin ca in momentul de fata nu exista vreun vaccin impotriva acestuia, informeaza cotidianul Adevarul.

In orice caz, numarul de cazuri deja infectate din cu virusul a produs ingijorarea specialistilor din sanatate. Au existat cazuri de contaminare in Insula Mauritius si Reunion, destinatii aflate printre preferintele turistice ale cetatenilor europeni.

Spre deosebire de virsului Nilului de Vest, unde in noua cazuri din zece persoanele contaminate nu prezentau niciun simptom, cei care vor contacta noul virus vor prezenta simptome precum: febra, dureri de cap, oboseala, dureri musculare, iritatii si dureri ale articulatiilor\", a tinut sa precizeze cercetatorul.

 

 

 

PLASE DE TANTARI PE BALAMALE

Pe balamale

Cu rulou vertical

PLASE DE TANTARI CU RULOU VERTICAL

Cu rulou vertical

Sunt plasele de tantari care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma(cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta. Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 3 cm(fata de alte sisteme de plasa tip rulou la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de tantari v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti ea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau lamuriri va asteptam sa ne contactati.